Musikskolens Venner

Et medlemskab af Musikskolens Venner støtter Hørholm Musikskole og giver adgang til særlige arrangementer.

Musikskolens Venner er Hørsholm Musikskoles uafhængige støtteforening, som bl.a. yder støtte og hjælp til musikskoleelevernes rejser og hytteture, leverer forplejning til eleverne ved lange prøver, samt årligt bidrager med legater til eleverne.

Foreningens medlemmer er primært forældre til musikskoleelever, men alle både private og virksomheder med interesse for Hørsholm Musikskole, kan bidrage med økonomisk og eventuelt praktisk støtte til foreningen.

Et medlemskab giver visse medlemsfordele i form af:

  • Invitation til publikumsadgang til Masterclasses og kurser for musikskolelever
  • Gratis adgang til visse udvalgte arrangementer og koncerter
  • Introduktionsarrangement for medlemmer med gratis kaffe forud for den årlige klassiske koncert i Sognegården.

Det koster 200 kr. om året at være medlem af Musikskolens Venner. Beløbet kan indbetales via overførsel til bankkonto Reg. 1551 Kontonr. 6428622 eller betales via MobilePay på nr. 64166. For at blive optaget på foreningens medlems- og mailliste, skal man sende besked herom til musikskoleven@gmail.dk  

Private og virksomheder, der ønsker at støtte Musikskolens Venner med større og eventuelt årlige beløb, kan rette henvendelse herom på ovenstående mailadresse. For bidrag på 5000 kr. eller derover kan foreningen kvittere med tryk af logo eller firmanavn på koncertprogrammer eller eventuelt med kortere musikalske elevoptrædener.

Hvis du vil vide mere om Musikskolens Venners aktiviteter, kan du ”like” foreningens Facebookside ”Musikskolens Venner, Hørsholm”.

 

Mange hilsner fra

Musikskolens Venner