Kor

Kor oprettes for flere aldersgrupper, såfremt der er tilstrækkeligt med tilmeldinger. Der arbejdes både med rytmisk og klassisk repertoire. Fælles for alle kor er, at der arbejdes med udvikling af elevernes sangstemmer og deres musikalske formåen.

Børnekor 0.-2. klasse

Torsdag 16:00 - 17:00
Underviser Louise Hjorth Hansen

Til børnekor synger vi hovedsageligt børnesange. Vi synger dem både som sanglege, kanondanse og med enkelte overstemmer på. Vi får derfor både styrket stemmerne, motorikken og vores musikalske ører, vi får rørt hele kroppen og stifter bekendtskab med puls og rytmer samtidig med at vi har det sjovt og vi løfter i samlet flok.

Juniorkor 3.-7. klasse

Torsdag 17:00 - 18:00
Underviser Louise Hjorth Hansen

Til juniorkor synger vi både rytmiske og klassiske sange - fra popmusik til klassiske danske sange, med fokus på god og rigtig stemmetræning i samklang med andre. Vi stifter bekendtskab med noder og rytmer og får styrket puls, hørelære, motorik og selvfølgelig vores sangstemmer. Når man synger i juniorkor bliver man både bedre til at synge og lytte og man bliver en del af et skønt fællesskab med andre musikglade børn.

Ungdomskor

Koret er for børn og unge i alderen 15-25 år.
Underviser Torben Kirkegaard

Rytmisk a capella kor

Koret er et elitekor med optagelsesprøve for erfarne sangelever.
Underviser Christina Birksø

Backing Singing Group

Koret er et elitekor med optagelsesprøve for erfarne sangelever, som medvirker sammen med musikskolens bands ved bandaftener samt ved andre koncerter.
Underviser Christina Birksø