Musikskolens lærere og Personale

Musikskoleleder Oluf Hildebrandt-Nielsen

 

Oluf Hildebrandt er uddannet som pianist og musikpædagog på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og er cand.phil. i Musikvidenskab fra Københavns Universitet. Han har haft videregående klaverstudier ved Liszt-akademiet i Budapest og hos den argentinske pianist Mirta Herrera i Rom.

Han har endvidere gennemført COKs musikskolelederkursus og Diplomuddannelsen i ledelse hos PhMetropol.
Oluf har undervist på Hørsholm Musikskole siden 1991, dog med orlov i 2005, hvor han vikarierede som repetitør på Den Kgl. Ballet. Han har erfaring som udøvende musiker og udgivet "Musikskolernes Teoribog 1-3".

Telefon 4849 4310
mail: ohn@horsholm.dk 

Musikskolesekretær Maria Bennedbæk

Tlf: 4849 4301
E-Mail: mbe@horsholm.dk

Maria Bennedbæk er uddannet på Musikvidenskabeligt Institut ved Københavns Universitet og på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hvor hun tog uddannelsen til sanger og sangpædagog. Hun har herudover suppleret uddannelsen med en række kurser såvel musikfaglige som IT.

Maria Bennedbæk har, udover undervisning i sang, arbejdet i Koncertsalen samt på Kor- og Orkesterredaktionen i Danmarks Radio.

Maria blev ansat på Hørsholm Musikskole i april 2010.

Amalie Ravnsbæk Tlf.

Blokfløjtelærer og Korleder Louise Hjorth Hansen

Louise Hjorth Hansen er uddannet blokfløjtenist på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg med efterfølgende solistklasse fra både Royal College of Music i London og SMKS i Odense. Hun har gjort sig gældende i flere internationale konkurrencer og modtaget undervisning af førende blokfløjtenister rundt om i verden.

Louise har spillet koncerter i ind- og udland - både solo og med diverse barokensembler. Hendes store fokus på at spille koncerter af eksperimenterende art har ført til adskillige samarbejder med komponister, jazz- og elektroniske musikere. I 2013 modtog hun en af Léonie Sonnings Musikfonds talentpriser og var i øvrigt under Statens Kunstråds støtteordning "Den unge Elite" med et støttebeløb på 250.000 kr. I efteråret 2014 vandt hun med sin Duo 1702 den internationale kammermusikkonkurrence for tidlig musik "Selifa Price" i Italien.

Louise har desuden stor erfaring som underviser i mange forskellige sammenhænge og i alle aldersgrupper. Hun har bl.a. været ansat som blokfløjtelærer på MGK i Esbjerg.

Læs mere på Louise Hjorths hjemmeside

Tlf. 23802884

Cellolærer Thomas Asli

Thomas Asli er uddannet på Nordjysk Musikkonservatorium og Royal Scottish Academy of Music i Glasgow med en Post Graduate "Master of Music Performance".

"Det er fantastisk at undervise. Det er spændende at se, hvordan mine unge cellister bliver gode og sprudler af musik og energi, når de lærer cellospillets ædle kunst," siger Thomas, som har stor erfaring som solist og kammermusiker. Han har givet koncerter i både Norden og England.

"Det er vigtigt for mig, at elev og lærer er i god kontakt, og at eleven er 100 procent fokuseret. Teknikken og cellospillet skræddersyr jeg efter elevens fysik og kreative potentiale," beskriver Thomas.

Tlf. 23810352

Elbas og guitarlærer Mikkel Risum

Mikkel Risum er uddannet fra Det Rytmiske Musikkonservatorium i København og har mere end ti års undervisningserfaring i bas og sammenspil.

Ud over at undervise på musikskolen arbejder Mikkel også som udøvende musiker. Han har spillet med en lang række musikere, bl.a. Tue West, Julie, Rasmus Nøhr og Paul Young.

Tlf. 23804535

Guitarlærer Christophe Dejour

Christophe Dejour er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og på konservatoriet "École Normale de Musique" i Paris.

Om sin undervisning siger han: "Musikken skal udfordre os og pirre vores fantasi, så vi motiveres til at søge eventyret. Som udøvende musiker mener jeg, at min person kan virke gunstig på mine elever, da jeg selv konstant har "fingeren på pulsen" med, hvad der foregår. Min nysgerrighed på musikkens mysterier driver mig og giver mig min daglige motivation."

Tlf. 23747995

Guitarlærer Martin Møller

Martin Møller er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med klassisk guitar som hovedfag og elguitar som bifag. Han har undervist på Den Rytmiske Aftenskole, Lyngby-Taarbæk Musikskole og siden 2002 på Hørsholm Musikskole.

Martin underviser også i sammenspil og er aktiv som udøvende musiker i forskellige bands. Han har komponeret musik, bl.a. til Kulturhus Trommens Musicals "Det magiske øje" og "Trold kan tæmmes".

Tlf. 23804325

Harpelærer Tine Rehling

Tine Rehling er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hos Sonja Gislinge og hos Destinguished Professor Susann McDonald ved Indiana University i USA. Hun slog tidligt sit navn fast som solist og kammermusiker og lever idag af et alsidigt musikervirke med mange koncerter i både ind- og udland.

Læs mere om Tine Rehling her

Tlf. 23810687

Klarinet og Saxofonlærer Christian Leile

Christian Leile er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København i årene 1994-98. Han afsluttede med et solistår i 1999. Christian har undervist siden 1990 og underviser p.t. på flere musikskoler på Sjælland i bl.a. saxofon, klarinet, sammenspil og som dirigent for Nivaa Bigband. Han medvirker på flere CD-indspilninger og har selv udgivet en CD med sangerinden Lill Rastad. Christian har turneret med eget band og som sideman i Norge, Polen, Frankrig samt Litauen. Han har ofte spillet på Copenhagen Jazz Festival.

Se flere oplysninger og lyt til demoer med Christian Leile

Tlf. 23743538

Klaverlærer Cæcilie Tagmose

Cæcilie Tagmose er uddannet pianist i København og Berlin, og giver solo- og kammermusikkoncerter i hele Danmark. Hun har været ansat på Hørsholm Musikskole siden 2015 og er tidligere klaverlærer ved N. Zahles Musikskole i København 2010-15.

I undervisningen hos Cæcilie arbejdes med grundlæggende musikalske parametre som rytme og frasering, og på at skabe en smuk og differentieret klaverklang.
Spilleglæden er en vigtig del af processen og kroppen er med i musikken, og der arbejdes med at udvikle et personligt udtryk baseret på en sund og fleksibel klaverteknik.

Fordybelse og leg ved klaveret er en forunderlig og evig proces. Man kan altid blive ved at gå dybere.

Det forventes at eleven inden for et halvt år anskaffer sig et akustisk klaver, alternativt et godt elektrisk klaver (stagepiano) med vægtede tangenter. Musikskolen kan vejlede i anskaffelse af instrument.

Læs mere om Cæcilie Tagmose her

Tlf. 23748317

Filip Michalak tlf. 23812964

Klaverlærer - rytmisk klaver - Morten Thybo

Som 13-årig debuterede Morten Thybo i bandet "The Kids" sammen med Brdr. Olsen. Han studerede derefter klassisk klaver, men gik over til jazzen. Siden midt i 70'erne har han været professionel musiker og kapelmester.

Morten er arrangør og komponist for egne og andres besætninger, både rytmiske og klassiske. Han har mange års erfaring som teatermusiker (bl.a. med Frits Helmuth) og beskæftiger sig også med musicalgenren.

Tilmed har han undervist i jazzteori på Aarhus Universitet. Siden 2002 har Morten været ansat på musikskolen. Han har i mange år været fast kapelmester på Kulturhus Trommens musical.

"At lytte, improvisere, læse noder og becifringer, udvikle teknikken og bruge computeren som medspiller, at øve sammen med andre og optræde. Der er mange veje ind til det, som det hele handler om: At spille, så man selv og andre glædes," lyder det fra Morten.

Tlf. 23804937

Klaver- og slagtøjslærer Nadiya Kot

Nadiya er født og opvokset i Ukraine og har spillet klaver, siden hun var 7 år. Som 11-årig kastede hun sig over at spille slagtøj.

Nadiya er konservatorieuddannet i Ukraine og fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København. Hun har også arbejdet i opera- og philharmonikorkestre i Ukraine og Rusland. "For mig er det vigtigt, at det er sjovt at spille musik. Min undervisning tager altid udgangspunkt i elevens individuelle ønsker," siger Nadiya.

Tlf. 23806043

Klaverlærer Sascha Alexandra Nedergaard

Uddannet pianist, kammermusiker og klaverpædagog i Moskva. Har undervist i danske musikskoler siden 1996. Hendes musikervirke har bl.a. omfattet solo- og kammermusikkoncerter og uropførelser af nykomponeret musik. Har turneret som solist i Sverige, Belgien, Tjekkiet, Frankrig og Danmark. Har deltaget på flere CD-indspilninger og holder kurser for danske klaverlærere i klaverpædagogik.

Ved siden af Hørsholm Musikskole er Sascha også lærer på Helsingør MGK, hvor dygtige elever forberedes til optagelse på Musikkonservatoriet.

I udgangspunktet er det vigtigt at det er barnet som har lyst til at lære at spille klaver. Det er også vigtigt at udarbejde en vane med at gå til klaveret hver dag og spille/lege/øve i 5-10 min. Der gives små opgaver, vejledning og ikke mindst inspiration i undervisningstimerne hver gang.

Aktiv forældreindsats og støtte er nødvendig for at vedligeholde barnets motivation i hverdagen. Der undervises efter en klassisk klavertradition, hvor der er særlig fokus på klang og udtryk i musikken. Klaveret er et instrument, hvor udvikling af koordination og motorik er vigtigt. Denne udvikling er indeholdt gradvist i hver eneste stykke, som vælges individuelt.

At lære at optræde og deltage ved musikskolens koncerter er en del af Saschas undervisning.

Det er nødvendigt at eleven har adgang til et akustisk klaver senest et halvt år efter man er startet.

Tlf. 23806765

Steingrimur Rohloff er uddannet komponist ved Musikkonservatoriet i Köln og ved Conservatoire National Supérieur de Paris. Som komponist har han vundet adskillige priser, og hans værker, som omfatter både orkester-, kammermusik og operaer, er opført i over 25 lande verden over. 

Steingrimur er fast tilknyttet komponist hos Det islandske Symfoniorkester, de danske ensembler Figura og Athelas samt det verdenskendte ensemble Ensemble Modern. Steingrimur underviser i komposition, instrumentation og musikteori, hvor eleverne får et grundigt og aktivt kendskab til musikkens byggesten og muligheder.

Læs mere om Steingrimur Rohloff her

Tlf. 23807419

Sanglærer Christina Birksø

Christina Birksø underviser alle, der gerne vil lære at synge, eller blot ønsker at få trænet/ opfrisket deres stemme og musikalitet.

Om undervisningen siger Christina: "Jeg tager udgangspunkt i den individuelle stemmes evner og begrænsninger. Undervisningen tilrettelægges ud fra dine kundskaber og dine egne ønsker og mål. Jeg underviser ud fra de grundprincipper, at sangundervisning skal forbedre, inspirere og sidst men ikke mindst være sjovt."

Christinas erfaring som underviser (og elev) har lært hende, at disse tre ting bedst opnås ved en kombination af teknik, performance/ fortolkning, improvisation og inspiration igennem arbejde med udfordrende sange i forskellige rytmiske genrer (f.eks. pop/soul/folk). Derfor prioriterer hun disse ting højt i sangundervisningen.

Christina er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og har sunget professionelt i mange år og i mange forskellige sammenhænge. Som sangunderviser har hun bl.a. erfaring fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og fra MGK-linjerne i København og Slagelse. Derudover har hun flere gange fungeret som sangcoach, bl.a. i musicalen "Spies" og TV-programmet "Scenen er din".

Om sin erfaring med musikken siger Christina: "Hele livet har musikken været en konstant glæde og inspiration. Det er den stadig den dag i dag, og jeg deler gerne ud af den."

Læs mere på Christina Birksøs hjemmeside 

Tlf. 23747261

Sanglærer Torben Kirkegaard

Torben Kirkegaard er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium med studieophold hos Robert Dean på Guildhall School of Music i London.

Efter konservatoriet har Torben medvirket i forestillinger og koncerter i bl.a. Norge, Sverige, Tyskland, Schweiz og Danmark. Han har optrådt i uropførelser af så forskellige komponister som jazzpianisten Thomas Clausen og operakomponisten Andy Pape.

For nylig har Torben været på Skandinaviensturné med Broadwaysangerinden Rachel Tucker. Han er desuden fast medlem af "De 4 tenorer".

Tlf. 23811769

Slagtøjslærer Esben Duus

Esben Duus er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i 2000. I årene 1991 - 92 studerede han på Berklee College of Music i Boston, USA. Han har en bred undervisningserfaring fra musikskoler, workshops og konservatorier. Esben spiller med Marie Carmen Koppel, Breeze Of Gospel, og med WonderBrazz har han udgivet fem CD'er og spillet mere end 400 koncerter i Danmark, det øvrige Europa og USA. I årene 1996-2010 var Esben fast trommeslager for Etta Cameron.

Sideløbende med musikskoleundervisningen og sit eget spil driver Esben virksomheden Human Beat, som afholder musikalske teambuildingworkshops med trommer, stomp og bodypercussion i private og offentlige virksomheder.

Læs mere på Esben Duus hjemmeside

 

Tlf. 23748703

Ulla Hyldgård Tlf. 23812162

Slagtøjslærer Stephen Henriksen

Stephen Henriksen er uddannet statsprøvet musikpædagog fra Det Fynske Musikkonservatorium i 1987-1993. Han har undervist siden 1982 og har siden 1991 været ansat på Hørsholm Musikskole. 

Stephen er udøvende musiker, spiller i forskellige bands med jazz, rock og pop og har de sidste 20 år komponeret musik til bl.a. symfoniorkester, kammermusik, ballet, TV og flere musicalproduktioner i Kulturhus Trommen.

Tlf. 23808351

Tværfløjtelærer Hélène Navasse

Hélène Navasse er uddannet på musikkonservatorier i Frankrig, Holland og Danmark. Hun debuterede fra Det Kgl. Danske Musikkonservatoriums solistklasse i 2001. Kun 18 år gammel vandt Hélène stillingen som solofløjtenist i det franske Ensemble Polychromie. I 1999 vandt hun stillingen som 2. solofløjtenist i Århus Symfoniorkester - et job, som hun i 2005 opsagde til fordel for at spille kammermusik, optræde solistisk og undervise. Hun er idag fast medlem af det internationalt anerkendte ensemble Athelas Sinfonietta.

Hélène lægger i sin undervisning stor vægt på at fremme elevens glæde ved og tilgang til musik gennem en positiv dialog - altid med afsæt i elevens personlighed. Hun tager udgangspunkt i den franske fløjteskole med "øvelse gør mester"-tankegangen og sætter særligt fokus på klang, teknik og sammenspil.

Hélène møder eleven på vedkommendes individuelle niveau, og hun engagerer sig i at fremme elevens selvstændighed, ansvarlighed og nysgerrighed over for musikken.

Læs mere om Hélène her

Tlf. 23800460

Violinlærer Jutta Scholz

Jutta Scholz er født og opvokset i Tyskland. Hun er uddannet ved Hochschule für Musik i Hamburg og Universitetet i Hamburg. I 1984 flyttede hun til København for at videreføre violinstudierne hos professor Milan Vitek.

Om sin undervisning på Musikskolen siger Jutta: "Udover soloundervisningen i violin og bratsch er jeg særlig glad for at lede flere af vores strygeorkestre, da det giver mig mulighed for at møde næsten alle strygereleverne og chancen for at være med til at skabe et miljø med gode fællesoplevelser."

Juttas violinforbillede er den franske Ginette Neveu, der døde under et flystyrt i 1949 - kun 30 år gammel. Blandt kammerensemble fremhæver Jutta den klassiske strygekvartet. "Hør Kronos-kvartetten og Melos-kvartetten," opfordrer hun varmt.

Tlf. 23802178

Thea Jørgensen Tlf. 23809428