Musik og leg, 3–4 år + en voksen

Her udnyttes barnets skønne fantasi og lyst til leg, når børnene skal lære musikkens verden at kende. Vi synger, spiller på rytmeinstrumenter, lytter, digter, hopper og danser. Vi udforsker og afprøver vores stemme og krop. Børnene udvikles musikalsk, men der er også fokus på at udvikle børnene motorisk, socialt og sprogligt.

Underviser:

Musikgryden, 4–6 år uden voksen, mandage kl. 17.15-18.00, start d. 2. september 2019

Vi skal først og fremmest synge og spille en masse. Børnene får prøvet instrumenter som trommer, xylofon, boomwhackers, klaver samt diverse rytmeinstrumenter. Men vi skal også lytte, digte, hoppe, danse, rime og meget mere. Der er på dette hold særligt fokus på puls, koordination, sprog, stemme, motorik og sociale kompetencer. Alt sammen helt afgørende kompetencer, hvis børnene senere skal i gang med at lære et instrument. Det hele er selvfølgelig pakket ind i leg og fantasi, så glæden ved musik er i centrum, men samtidigt stilles der krav til børnene. Man går typisk på dette hold sæsonen lige før 0. klasse. Musikgryden spiller koncert 1 – 2 gange årligt for forældre, søskende og bedsteforældre.